Dons is in trek
Naast nat en koud weer doet zich in de herfst en winter nog een ander fenomeen voor: Een grote belangstelling voor dons. Geen wonder: donzen dekbedden en kussens zijn absolute klassiekers die tot op de dag van vandaag niets van hun fascinatie hebben verloren. Maar er is iets veranderd: Het bewustzijn van dierenwelzijn. Voor onze eigen productie gebruiken we ganzendons uit de Poolse Mazurië-regio. De ganzen worden gehouden in een natuurlijke omgeving met vrije uitloop en worden onder geen beding levend geplukt.
Maar wat maakt ganzendons zo'n unieke vulling voor dekbedden? Ganzendons heeft uitstekende isolerende eigenschappen door zijn driedimensionale structuur. Het dons vormt veel kleine luchtzakjes die helpen om warmte effectief op te slaan. Ganzendons is ook erg licht in vergelijking met andere vulmaterialen. Dit zorgt voor een aangenaam slaapcomfort, omdat het dekbed niet zwaar op het lichaam drukt. Donzen dekbedden en kussens worden ook gekenmerkt door hun lange levensduur, op voorwaarde dat ze goed worden onderhouden. Het is raadzaam om donzen dekbedden en kussens regelmatig uit te pluizen en te luchten om vochtigheid te voorkomen.
Met zijn natuurlijke eigenschappen zorgt dons voor een uitstekend bedklimaat en dus voor een gezonde, behaaglijke nachtrust, zelfs in het koude seizoen. Als speciaalzaak bieden we je persoonlijk en individueel advies over donzen dekbedden. Praat met ons over je wensen en verwachtingen. We vullen het dons zelf. Indien gewenst kunnen we je donzen dekbedden en kussens ook reinigen om de kwaliteit te behouden.

Lees verder

ADRES

Bentheimer Str. 164
48529 Nordhorn

Duitsland

Gratis parkeren voor de deur.

Alleen voor klanten.

 

 

telefoon

openingstijden

Ma. - Vr. 9.00 - 12.30
en 14.00 - 18.00 uur
Za. 9.00 - 13.00 uur