Thuis proefslapen
Wij heten iedereen van harte welkom om bij ons te komen proefliggen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u het perfecte matras speciaal voor u te vinden. Ook begrijpen wij dat proefliggen in de winkel soms niet genoeg is om zeker te zijn van uw keuze. Het onbewuste slaapgedrag kan namelijk voor totaal andere houdingen zorgen, dan wanneer u wakker bent. Hierom bieden wij aan om onze matrassen gratis thuis te mogen uitproberen!
Proefliggen of proefslapen?
Bij ons is allebei mogelijk! Ondanks onze comfortabel ingerichte winkel, is het niet altijd makkelijk om een matras goed genoeg te leren kennen om zeker te zijn van uw keuze. Uw tevredenheid staat bij ons voorop: als u bij ons uw matras koopt, moet u volgens ons helemaal tevreden zijn.
Geleverd – uitgeslapen
Wij maken het makkelijk en leveren uw matras in een omtrek van 50 km van onze winkel in Nordhorn. Of u 1 nacht of toch iets langer nodig heeft, wij geven u de tijd. Slaap er een nachtje over!
Speciaal bij ons
Onze klanten profiteren van de voordelen van een échte speciaalzaak, die nog waarde hecht aan persoonlijke en individuele service.

Lees verder

ADRES

Bentheimer Str. 164
48529 Nordhorn

Duitsland

Gratis parkeren voor de deur.

Alleen voor klanten.

 

 

telefoon

openingstijden

Ma. - Vr. 9.00 - 12.30
en 14.00 - 18.00 uur
Zat. gesloten
(van 1 juni tot 31 augustus 2024)