Tijd voor zomerdekens
De zomer is nog steeds een beetje humeurig. De dagen worden gekenmerkt door een constante afwisseling van felle zon en hevige regenbuien, terwijl de nachten niet echt koud, maar zelden warm zijn. Vooral in zo'n veranderlijk seizoen is het belangrijk om het juiste slaapcomfort te vinden. Een zomerdekbed biedt de perfecte oplossing om te genieten van een rustgevende nachtrust en om je optimaal aan te passen aan de temperatuurverschillen.
Wij bieden zomerdekbedden die de perfecte balans vinden tussen warmte en ademend vermogen. Ze zijn licht, maar bieden toch voldoende warmte om de koelere nachten aangenaam te maken. Ons assortiment omvat zomerdekbedden in alle maten en vele variaties.
De zomer biedt ook de mogelijkheid om je klassieke dekbed, dat je zo goed van pas komt in de herfst, winter en lente, professioneel door ons te laten reinigen. Bezoek ons in onze gespecialiseerde winkel. Wij adviseren u graag persoonlijk. Info: De bouwwerkzaamheden aan de Bentheimer Straße duren naar verwachting nog tot 25 juni. Je kunt ons nog steeds bereiken vanuit de richting Bad Bentheim. We wensen onze klanten een heerlijke zomer en verheugen ons op elk bezoek!

Lees verder

ADRES

Bentheimer Str. 164
48529 Nordhorn

Duitsland

Gratis parkeren voor de deur.

Alleen voor klanten.

 

 

telefoon

openingstijden

Ma. - Vr. 9.00 - 12.30
en 14.00 - 18.00 uur
Zat. gesloten
(van 1 juni tot 31 augustus 2024)