Bezoek uit Berlijn
Op 27 maart verwelkomden we gasten uit Berlijn in onze speciaalzaak: Dr Daniela De Ridder, voormalig SPD-districtsvoorzitter in Grafschaft Bentheim en huidig lid van de Duitse Bondsdag, bezocht ons samen met haar onderzoeksassistent Mr Yannik Marchand. We hebben alvast een paaseitje in het nest gelegd voor onze klanten: 10% korting op onze voorraadartikelen, inclusief de nieuwe collecties natuurlijk!
Aanleiding voor de bijeenkomst was het 60-jarig jubileum dat onze eigenaar Karl-Heinz Olthuis afgelopen najaar vierde. Dr. De Ridder was zeer geïnteresseerd in de carrière van Karl-Heinz Olthuis en de ontwikkeling van onze speciaalzaak.
We waren erg blij met de uitwisseling met Dr. De Ridder. Als middelgroot bedrijf is het belangrijk dat we gezien en gehoord worden. Het is voor ons heel belangrijk om de cohesie te bevorderen en met elkaar te praten. De tijden zijn niet gemakkelijk en zouden ons moeten aanmoedigen om meer, in plaats van minder, open en coöperatief te zijn. We zien ons lange bestaan als speciaalzaak in Nordhorn ook als een verantwoordelijkheid om betrokken te zijn, aandachtig te blijven en verbindingen te onderhouden.

Lees verder

ADRES

Bentheimer Str. 164
48529 Nordhorn

Duitsland

Gratis parkeren voor de deur.

Alleen voor klanten.

 

 

telefoon

openingstijden

Ma. - Vr. 9.00 - 12.30
en 14.00 - 18.00 uur
Za. 9.00 - 13.00 uur