Gelukkige winnares neemt haar prijs in ontvangst!
Op 18 november vond in de concert- en theaterzaal van Nordhorn een gala plaats ten bate van Hospizhilfe Grafschaft Bentheim e.V.. Het evenement, georganiseerd door de "zingende huismeester" Klaus Prawitz, omvatte ook een verloting, waarvoor wij een hoogwaardig donzen dekbed leverden.
De winnaar van de prijs was mevrouw Waltraut Kischa, die haar nieuwe donzen dekbed persoonlijk in onze winkel kwam ophalen.
We zijn erg blij dat we een bijdrage konden leveren aan de ondersteuning van Hospizhilfe Grafschaft Bentheim e.V. en de winnares erg blij konden maken met deze eersteklas prijs. Donzen dekbedden zijn erg populair, vooral in de winter, omdat ze zorgen voor een uitstekend bedklimaat. We vullen de dekbedden in onze eigen fabriek met ganzendons uit het Poolse Mazurië. Het aangenaam lichte ganzendons wordt gekenmerkt door zijn uitstekende isolerende eigenschappen en slaat warmte zeer effectief op. We feliciteren mevrouw Kischa en nodigen iedereen die geïnteresseerd is uit om de donzen dekbedden in onze winkel te komen ontdekken.

Lees verder

ADRES

Bentheimer Str. 164
48529 Nordhorn

Duitsland

Gratis parkeren voor de deur.

Alleen voor klanten.

 

 

telefoon

openingstijden

Ma. - Vr. 9.00 - 12.30
en 14.00 - 18.00 uur
Za. 9.00 - 13.00 uur