Veel donaties
Om de 60e verjaardag van onze eigenaar Karl-Heinz Olthuis te vieren, vroegen we onze gasten om af te zien van cadeaus en in plaats daarvan te doneren aan Hospizhilfe Grafschaft Bentheim e.V. We zijn erg blij dat we op deze manier 1.500,00 euro hebben opgehaald, die we inmiddels aan Hospizhilfe hebben overhandigd.
Namens Karl-Heinz Olthuis en Karin Pikkemaat willen we van deze gelegenheid gebruik maken om u nogmaals te bedanken voor de donaties!
Sociale betrokkenheid vinden Karl-Heinz Olthuis en Karin Pikkemaat persoonlijk erg belangrijk. Daarom hebben we ook deelgenomen aan het liefdadigheidsgala ten bate van het hospice, dat op 18 november werd georganiseerd door de 'zingende huismeester' Klaus Prawitz in de concert- en theaterzaal van Nordhorn. We stelden een donzen dekbed van hoge kwaliteit beschikbaar als prijs zonder geld. Er zijn veel mensen in onze regio die zich inzetten voor anderen. Daar hebben we veel respect en waardering voor. Samenwerking is heel waardevol, vooral in deze tijden.

Lees verder

ADRES

Bentheimer Str. 164
48529 Nordhorn

Duitsland

Gratis parkeren voor de deur.

Alleen voor klanten.

 

 

telefoon

openingstijden

Ma. - Vr. 9.00 - 12.30
en 14.00 - 18.00 uur
Za. 9.00 - 13.00 uur