Prachtig jubileumfeest
Op de avond van 30 oktober vierden we met genodigden de 60e verjaardag van onze eigenaar Karl-Heinz Olthuis. Veel zakenpartners en vrienden waren aanwezig. Vertegenwoordigers van de Kamer van Industrie en Handel Osnabrück Emsland Grafschaft Bentheim, de provincie Grafschaft Bentheim en de stad Nordhorn feliciteerden hem ook persoonlijk. De IHK overhandigde Karl-Heinz Olthuis zijn eigen erecertificaat.
Namens Karl-Heinz Olthuis en zijn vrouw Karin Pikkemaat willen we van deze gelegenheid gebruik maken om hen nogmaals te bedanken voor de vele felicitaties. Het was echt een geslaagde avond met veel mooie momenten. In plaats van cadeaus vroegen we om donaties voor de Hospizhilfe Grafschaft Bentheim
Natuurlijk willen we het ook een beetje vieren met onze klanten: tot en met 4 november bespaart u 10% op onze voorraad!

Lees verder

ADRES

Bentheimer Str. 164
48529 Nordhorn

Duitsland

Gratis parkeren voor de deur.

Alleen voor klanten.

 

 

telefoon

openingstijden

Ma. - Vr. 9.00 - 12.30
en 14.00 - 18.00 uur
Za. 9.00 - 13.00 uur