Vier met ons mee!
We zijn blij dat we een heel bijzonder jubileum kunnen vieren: 60 jaar geleden, op 1 november 1963, begon Karl-Heinz Olthuis bij ons zijn opleiding tot groothandelaar en handelaar in buitenlandse producten. We heetten toen nog Bölt & Bartels en waren puur een textielgroothandel.
Karl-Heinz Olthuis heeft een bepalende rol gespeeld in het vormgeven van de ontwikkeling van pure textielgroothandel naar retailer en groothandel voor matrassen, bedden, bedlinnen en woningtextiel. Sinds 2019 is Karl-Heinz Olthuis de enige eigenaar van ons traditionele bedrijf, dat nu ook zijn naam draagt als bartels & olthuis.
We zijn erg trots op het werkjubileum van Karl-Heinz Olthuis en willen dit samen met jou vieren. Hiervoor hebben we een aantal leuke aanbiedingen. Van 28 oktober tot en met 4 november kun je bijvoorbeeld 10% besparen op alle voorraad. Ontdek bovendien onze andere highlights.

Lees verder

ADRES

Bentheimer Str. 164
48529 Nordhorn

Duitsland

Gratis parkeren voor de deur.

Alleen voor klanten.

 

 

telefoon

openingstijden

Ma. - Vr. 9.00 - 12.30
en 14.00 - 18.00 uur
Za. 9.00 - 13.00 uur