Tedere strelingen voor de huid
Of het nu voor vrouwen of mannen is, of het nu een vest, slip, beha of nachtjapon is, met zorgvuldig geselecteerde bodywear doe je veel voor je eigen welzijn. Je zorgt voor jezelf, behaagt jezelf en voelt je lekker in je vel, alleen of in gezelschap. De fijne stof, de zorgvuldige afwerking en de perfecte pasvorm creëren een gevoel van luxe en comfort. Of het nu het sensuele kant is dat je vrouwelijkheid accentueert, de zachte katoenen stof die je de hele dag vergezelt of het sportieve ontwerp dat je ondersteunt tijdens je workout - bodywear verandert het alledaagse leven in iets bijzonders.
Ons veelzijdige assortiment biedt je een ruime keuze om het ondergoed te vinden dat je een veilig gevoel geeft, dat bij je past en waarmee je je leven kunt leiden zoals jij dat wilt. We voeren gerenommeerde merken zoals Schiesser, Mey en Nina von C., Triumph, Morgenstern en Cawö.
Je bent van harte welkom om persoonlijk advies te vragen aan onze deskundige en ervaren gespecialiseerde medewerkers. In de eveneens verfijnde en prachtige bodywear-branche zijn we de afgelopen jaren flink gegroeid en we zijn blij dat steeds meer mensen van verschillende leeftijden hun vertrouwen in ons stellen.

Lees verder

ADRES

Bentheimer Str. 164
48529 Nordhorn

Duitsland

Gratis parkeren voor de deur.

Alleen voor klanten.

 

 

telefoon

openingstijden

Ma. - Vr. 9.00 - 12.30
en 14.00 - 18.00 uur
Za. 9.00 - 13.00 uur