Slapen is leuk!
Na een lange dag in je eigen bed kruipen en je uitrekken op het matras voelt als een beetje vakantie. Natuurlijk draagt de slaapkleding hier ook aan bij. Wie vindt het niet fijn om na uren werken en het dagelijkse leven in een lekkere pyjama of een superlicht nachthemd te kruipen?
Wij willen het plezier in slapen stimuleren. Bij ons vind je een ruime keuze aan producten van hoge kwaliteit om van je eigen bed je persoonlijke oase van welzijn te maken, waar je met plezier veel tijd doorbrengt. Ons assortiment omvat dekbedden, matrassen, beddengoed, slaapkleding en bodywear voor een slaap die echt plezierig is.
Winkelen bij ons moet ook leuk zijn voor jou. In onze speciaalzaak bieden we je een ontspannen en vriendelijke sfeer. Je kunt uitgebreid de tijd nemen en je laten adviseren door onze ervaren vakmensen. Als u wilt, kunt u zelfs direct in onze winkel op een matras gaan liggen om het uit te proberen. Profiteer ervan om producten echt te zien, voelen en ervaren voordat u ze koopt. Het maakt een groot verschil - en veel plezier.

Lees verder

ADRES

Bentheimer Str. 164
48529 Nordhorn

Duitsland

Gratis parkeren voor de deur.

Alleen voor klanten.

 

 

telefoon

openingstijden

Ma. - Vr. 9.00 - 12.30
en 14.00 - 18.00 uur
Za. 9.00 - 13.00 uur