Trends en traditie
Wij zeggen met trots, dat veel klanten uit de omgeving ons al jarenlang vertrouwen, met het vinden van het goede matras, het ideale hoofdkussen of het perfecte dekbed. Tegelijkertijd lukt het ons telkens weer opnieuw, onze klanten met een gigantisch assortiment voor alle leeftijden te verrassen. Van pyjama's voor kinderen tot nachthemden voor vrouwen van hogere leeftijd en hippe loungewear voor volwassenen. Wij verbinden bewust traditie met trends en presenteren nieuwe seizoenscollecties terwijl wij blijven letten op een hoge kwaliteit. Kom graag regelmatig een kijkje nemen om onze nieuwe artikelen en acties te ontdekken.

Lees verder

ADRES

Bentheimer Str. 164
48529 Nordhorn

Duitsland

Gratis parkeren voor de deur.

Alleen voor klanten.

 

 

telefoon

openingstijden

Ma. - Vr. 9.00 - 12.30
en 14.00 - 18.00 uur
Za. 9.00 - 13.00 uur