Donzen beddengoed van kwaliteit
Dons behoort tot een van de meest populaire en meest bekende vullingen voor dekbedden en kussens. Vanzelfsprekend weten wij, dat een nieuw donzen dekbed een investering is, die moet lonen. U wilt lang van uw dekbed kunnen genieten en tijdens elke tijd van het jaar prettig slapen. Dit is ook voor ons belangrijk. De donzen dekbedden die wij zelf maken zijn van hoge kwaliteit en kunnen exact naar uw wens kunnen worden gemaakt.
Voordelen van dons
Een natuurlijke donsvulling zorgt voor een ademend dekbed dat nauwelijks vocht opneemt. Dit heeft als voordeel dat de leefomgeving ongeschikt is voor mijt. Donzen dekbedden zijn dus met uitermate geschikt voor mensen met een allergie. Verder zorgt de luchtigheid tussen de donzen veertjes voor een perfecte temperatuurregulering voor zowel de zomer als ook in de winter.
Investering voor de lange termijn
Waar andere dekbedden vaker vervangen moeten worden, gaat een donzen dekbed jarenlang mee en heeft het weinig onderhoud nodig.

Lees verder

ADRES

Bentheimer Str. 164
48529 Nordhorn

Duitsland

Gratis parkeren voor de deur.

Alleen voor klanten.

 

 

telefoon

openingstijden

Ma. - Vr. 9.00 - 12.30
en 14.00 - 18.00 uur
Zat. gesloten
(van 1 juni tot 31 augustus 2024)